Appostel

Dit is een applicatie van de Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG heeft Appostel ontwikkeld om het mogelijk te maken uw collecte of gift snel via uw smartphone (of tablet) te doneren. Als we ‘straks’ weer naar de kerkdiensten kunnen gaan, kunt u via deze app ook collectebonnen bestellen. Het plan is dat u volgend jaar via deze app de mogelijkheid heeft om mee te doen aan de Actie Kerkbalans.

Meer hierover op de pagina ORGANISATIE>KERKRENTMEESTERS>FINANCIËN-WEBSHOP

Wij de Kerk

Stichting Wijdekerk

Stichting Wijdekerk is een initiatief van een groep christenen, zelf LHBT+-mens (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender) of nauw betrokken bij LHBT+-mensen. Deze stichting vindt dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn in zijn of haar kerk. Ze hebben eigen ervaringen en krachten gebundeld en delen die op deze site.

Stichting Wijdekerk wil dit doen vanuit de liefde van Jezus Christus. Samen zijn Wijdekerk.

Klik op onderstaand logo om naar deze website te gaan.

Een Muzikale Fruitmand

Zou het niet leuk zijn om iemand te verrassen met een mooie psalm of lied?

Noodfonds Noodfonds

Binnen de  samenwerkende kerken in Heerhugowaard bestaat het noodfonds. De gelden voor dit fonds worden  gestort door de gezamelijke kerken, ook onze kerk is hierbij nauw betrokken.

Alles hierover leest u op pagina: 'ORGANISATIE > DIACONIE'