Cadeaukaart voor Voedselbank

Cadeaukaart voor Voedselbank
Onlangs hebben de deelnemers van de Postcodeloterij een cadeaukaart ter waarde van € 12,50 ontvangen, die bij de Albert Heijn besteed kan worden voor aankoop van duurzame levensmiddelen.
Wanneer u deze kaart niet gebruikt, gooi deze € 12,50 dan niet in de prullenbak, maar schenk de kaart aan de Voedselbank.

Let op:
Als u uw kaart wilt doneren, dient u hem wel eerst te activeren, dit kan tot en met 21 november! De geactiveerde kaart is geldig tot en met zondag 5 december 2021 (In de winkels zijn de schapkaartjes vanaf 22 november niet meer zichtbaar).

U kunt uw cadeaukaart in de brievenbus van De Brink, Middenweg 168 doen of deponeren in het krat voor de Voedselbank die elke zondagmorgen in de hal van De Brink staat.

De diaconie.
 
 
De Brink gesloten De Brink gesloten
Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen is besloten
De Brink de komende 3 weken te sluiten.

Alleen kerkelijke activiteiten zoals een vergadering of bijeenkomst en het oefenen van de cantorij kunnen onder voorwaarden doorgaan.

 
 
BEELD EN GELUID

BEELD EN GELUID

Beste gemeenteleden,
Als u zondags inschakelt via kerkdienstgemist.nl om naar de uitzending van de dienst te luisteren en te kijken, zal het u niet zijn ontgaan dat de kwaliteit van het geluid soms te wensen overlaat.

 
lees meer »
 
Graag uw aandacht...

Graag uw aandacht...
Beste gemeenteleden,
Zoals u weet, zijn de coronamaatregelen onlangs opnieuw aangescherpt. We volgen het advies vanuit de landelijke kerk en dat betekent dat een mondkapje weer verplicht is bij het betreden van De Brink en de kerkzaal. Verder is het dringend advies om zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand in acht te nemen. Voor het bijwonen van de dienst gaan we daarom terug naar het maximale aantal van 45 bezoekers...
lees meer »
 
Hoop voor Albanië Hoop voor Albanië
Stichting Hoop voor Albanië zet zich al meer dan twintig jaar in voor het welzijn van de inwoners van dit land. De inzet is om lokale humanitaire projecten te stimuleren en te ondersteunen. Hoop voor Albanië werkt hierin altijd samen met lokale stichtingen en kerken. Op die manier probeert zij de allerarmsten, gehandicapten, weduwen en wezen een nieuwe toekomst te geven.
 
lees meer »
 
Kerkbalans 2022 Kerkbalans 2022


 
In januari doet onze gemeente mee aan de Actie Kerkbalans 2022. Tijdens deze actieperiode zullen we u als kerkleden om een financiële bijdrage vragen, zodat we ook in 2022 kunnen doen waar we als kerk voor staan.

 
lees meer »
 
Noodfonds Noodfonds


Binnen de  samenwerkende kerken in Heerhugowaard bestaat het noodfonds. De gelden voor dit fonds worden  gestort door de gezamelijke kerken, ook onze kerk is hierbij nauw betrokken.

Alles hierover leest u op pagina: 'ORGANISATIE > DIACONIE'
 
Appostel

Appostel
Dit is een applicatie van de Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG heeft Appostel ontwikkeld om het mogelijk te maken uw collecte of gift snel via uw smartphone (of tablet) te doneren. Als we ‘straks’ weer naar de kerkdiensten kunnen gaan, kunt u via deze app ook collectebonnen bestellen. Het plan is dat u volgend jaar via deze app de mogelijkheid heeft om mee te doen aan de Actie Kerkbalans.

Meer hierover op de pagina ORGANISATIE>KERKRENTMEESTERS>FINANCIËN-WEBSHOP
 
 
Wij de Kerk

Wij de Kerk
Stichting Wijdekerk

Stichting Wijdekerk is een initiatief van een groep christenen, zelf LHBT+-mens (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender) of nauw betrokken bij LHBT+-mensen. Deze stichting vindt dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn in zijn of haar kerk. Ze hebben eigen ervaringen en krachten gebundeld en delen die op deze site.

Stichting Wijdekerk wil dit doen vanuit de liefde van Jezus Christus. Samen zijn Wijdekerk.
 
Klik op onderstaand logo om naar deze website te gaan.