DE VOEDSELBANK

Al een aantal jaren staat er in de hal van De Brink een blauwe krat waarin u houdbare producten kunt doen voor mensen die aangewezen zijn op de Voedselbank. We vroegen elke maand om een ander soort artikel en u gaf gul. Dank daarvoor!

Vanaf nu gaan we het anders doen. De blauwe krat blíjft, maar u mag voortaan zelf beslissen welk houdbaar product u erin doet. Suggesties: tandpasta, douchegel, shampoo, ontbijtgranen, knäckers, koffie, thee, rijst, pasta, pastasauzen in pot, groenten in blik of pot, wasmiddel, ontbijtkoek, ragout, pindakaas, hagelslag, bakproducten, enzovoort.
De verzamelde boodschappen worden elke donderdag uitgedeeld.

Als u niet in de gelegenheid bent iets te brengen, kunt u ook financieel bijdragen door een gift over te maken naar het bankrekeningnummer van de diaconie:
NL84 INGB 0008 5693 31, o.v.v. gift Voedselbank.
Doet u, indien mogelijk, weer mee?

De diaconie

Diaconale vakanties

Vakanties met aandacht

Mede door de onvermoeibare inzet en het enthousiasme van circa 1400 vrijwilligers, organiseert het vakantiebureau al bijna 60 jaar vakantieweken met aandacht. Wij ontvangen jaarlijks circa 2400 vakantiegasten.

Noodfonds Noodfonds

Binnen de  samenwerkende kerken in Heerhugowaard bestaat het noodfonds. De gelden voor dit fonds worden  gestort door de gezamelijke kerken, ook onze kerk is hierbij nauw betrokken.

Alles hierover leest u op pagina: 'ORGANISATIE > DIACONIE'

Appostel

Dit is een applicatie van de Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG heeft Appostel ontwikkeld om het mogelijk te maken uw collecte of gift snel via uw smartphone (of tablet) te doneren. Als we ‘straks’ weer naar de kerkdiensten kunnen gaan, kunt u via deze app ook collectebonnen bestellen. Het plan is dat u volgend jaar via deze app de mogelijkheid heeft om mee te doen aan de Actie Kerkbalans.

Meer hierover op de pagina ORGANISATIE>KERKRENTMEESTERS>FINANCIËN-WEBSHOP

Wij de Kerk

Stichting Wijdekerk

Stichting Wijdekerk is een initiatief van een groep christenen, zelf LHBT+-mens (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender) of nauw betrokken bij LHBT+-mensen. Deze stichting vindt dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn in zijn of haar kerk. Ze hebben eigen ervaringen en krachten gebundeld en delen die op deze site.

Stichting Wijdekerk wil dit doen vanuit de liefde van Jezus Christus. Samen zijn Wijdekerk.

Klik op onderstaand logo om naar deze website te gaan.