De (A)ander centraal...

De (A)ander centraal...
'Geïnspireerd en verbonden door het woord van God stellen wij de (A)ander centraal. Wij verlangen ernaar een open gemeenschap te zijn en ons te laten inspireren door het levend Woord van God.' 
Zoals de foto hierboven laat zien, was er voor de jongeren afgelopen zomer, met inachtneming van de coronaregels, een dienst in de open lucht! 
Als Ontmoetingskerk willen we omzien naar elkaar. Misschien wel juist in deze tijd, waarin we wereldwijd vechten tegen het Coronavirus, blíjven we de ander centraal te stellen. Ook met de door de overheid opgelegde spelregels. 
lees meer »
 
Overdenking Overdenking


40-dagentijd

Op 17 februari is de 40-dagentijd begonnen. Het zijn de weken voorafgaand aan Pasen, in totaal 40 dagen, want de zondagen worden niet meegerekend. Elke zondag is het al een beetje Pasen. Mensen die in deze tijd vasten, doen dat daarom niet op deze zondagen. Het is een tijd van inkeer en bezinning.
lees meer »
 
Menu wijziging Menu wijziging

IS GEWORDEN


De pagina 'Overige dagen' van het hoofdmenu hebben wij hernoemd in: 'ACTUEEL', dit dekt meer de lading van de inhoud van de pagina.
 
Renovatie kerkruimte

Renovatie kerkruimte
Werk in uitvoering in de Ontmoetingskerk! De renovatie is in volle gang...
De komende tijd zullen de kerkdiensten daarom gehouden worden in de Exoduszaal van De Brink. Daar komen ook de online diensten vandaan. Een andere omgeving maar... met de vertrouwde orde van dienst en de bekende ambtsdragers. 
Goede diensten gewenst!
 
Leef toe naar Pasen

Leef toe naar Pasen

Vraag het gratis leesplan 'Niet van brood alleen' aan bij het Nederlands Bijbelgenootschap.

lees meer »
 
Met één klik naar... Met één klik naar...
 
Benieuwd?

Benieuwd?
Hoe de foto op de omslag van kerkblad 'Op Weg' er in kleur uitziet? 
Via deze link kunt u het zien: ORGANISATIE>COMMUNICATIE
 
Auteursrechten

Auteursrechten
Bij het achterhalen van de rechthebbenden en het verkrijgen van toestemming voor het gebruik van tekst- en beeldmateriaal is de grootste zorgvuldigheid betracht. Mocht u echter menen dat uw recht niet is gehonoreerd, dan vragen wij u dit kenbaar te maken via info@pkn-heerhugowaard.nl