Bolivia - Por todo el mundo ‘Voor iedereen’ Bolivia - Por todo el mundo ‘Voor iedereen’
Por todo el mundo is een project dat Evelin Morales Castellón en Trinke Miedema hebben opgezet in Caranavi in Bolivia. Ze vinden dat onderwijs en dagopvang en dagonderwijs toegankelijk moet zijn voor iedereen.
 
lees meer »
 
Samen voor Kenia

Samen voor Kenia
Goed nieuws uit Kenia

Onze Gemeente heeft al vele jaren een goede band met Kenia. Dat begon met het diaconale project voor het weeshuis Talitha Kum. We hebben dit project bezocht in 2017 en regelmatig wisselen we lief en leed met de zuster van Talitha Kum uit. Door de projectreizen (jongeren en volwassenen) is er een sterke band ontstaan met drie Keniaanse priesters. Wij hebben hen uitgenodigd om in september 2022 naar Nederland/Heerhugowaard te komen. De gehele Samen-voor-Kenia familie kijkt ernaar uit.
 
lees meer »
 
Samen voor Kenia - bezoek

Samen voor Kenia - bezoek
Bezoek uit Kenia

Vijftien jaar geleden is de samenwerking met de priesters in Kenia begonnen middels een werkvakantie in Kilgoris. Het meest hebben we de afgelopen 15 jaren samengewerkt met de priester San Sankale (scholen en ziekenhuis) en priester Patrick Nkaai (waterprojecten en scholen). In de tweede en derde week van Oktober komen ze bij ons op bezoek. Boven aan hun wensenlijst staat het ontmoeten van de Kenia jongeren en de familie van die jongeren. Het programma moet nog nader ingevuld worden. aangezien het nog niet helemaal zeker is welke dagen de priesters in Nederland zullen zijn.
lees meer »
 
Bolivia - Por todo el mundo nieuws Bolivia - Por todo el mundo nieuws
Nieuws van het diaconaal project Por todo el mundo in Bolivia

Dankzij diverse donaties is een nieuwe locatie geopend voor opvang en huiswerkbegeleiding. Er zijn al meer dan 20 kinderen ingeschreven, die hier gebruik van maken, waaronder een heel aantal nieuwe, maar ook oude bekenden.
lees meer »