mededelingenblad 9 september 2018 mededelingenblad 9 september 2018

10.00 Ontmoetingskerk, ds. H.C. van Capelleveen
Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die via KerkWebRadio met ons verbonden zijn.

COLLECTE
De collecte voor de diaconie is voor Stichting Present. Als professional in zorg en welzijn heb je een hart voor je cliënten en wil je veel voor hen betekenen. Helaas wordt je vaak beperkt door tijd en budget. Ondersteuning door een groep vrijwilligers is dan een welkome aanvulling zijn. Stichting Present biedt die vrijwillige hulp aan. Present werkt bij al haar projecten samen met organisaties in zorg, welzijn en wonen. De vrijwilligers zetten zich in voor projecten zoals het opknappen van verwilderde tuinen, helpen bij verhuizingen, schoonmaken en opruimen in een verwaarloosde woning.

De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel Jeugdwerk Protestantse Kerk.

-Mevr. Nely Havelaar heeft haar pols gebroken en verbleef een aantal weken in zorgcentrum ‘Kooimeer’. Zij mocht afgelopen vrijdag weer naar huis terug keren.
-Mevr. Ada Nieuweboer heeft door een ongeluk haar been gebroken en verblijft voor zorg en revalidatie in Revalidatiecentrum Alkmaar. Haar adres is: Jupiterstraat 10, 1829 CA Oudorp (NH) Oudorp

-Mevr. Sylvia Dijkstra verblijft voor zorg en revalidatie in Zorgcentrum de Omring. Haar adres is: drs. F. Bijlweg 4, 1784 MC Den Helder.

Xnight talentenshow!!
zaterdagavond, 15 september,  voor jong, oud, stille- én actieve talenten. Zet jezelf in de spotlights en laat je talent zien. Niets is te gek! Zingen, muziek, play-back, dansen tot een mooi gedicht voordragen. Voel je vrij en stuur vóór 10 september een mail naar
Graffiti workshop
zondag, 16 september, 14.00 - 16.00uur, ben je tussen de 8 en 16 jaar geef je dan snel op voor een echt graffiti workshop door een echte graffiti kunstenaar. Jullie gaan nieuwe borden maken voor De Tempel. Stuur vóór 10 september een mail naar
Maaltijd in de Brink
Op vrijdag 14 september starten we weer met de maaltijd in de Brink!
We beginnen om half zeven en de zaal is om zes uur open.
Het kost vijf euro en de drankjes één euro.
De inschrijflijsten liggen in de Brink.
U kunt zich ook opgeven bij Rita Nieuwdorp, tel 5713873.
Wij hopen jullie weer te ontmoeten in de Brink en dat we er met elkaar maar weer een gezellige maaltijd van mogen maken.
Groet van de kookgroep.