Welkom

Natuurlijk heeft de oplevering van de nieuwe Brink in februari 2015 daaraan bijgedragen. De nieuwe Brink maakt het mogelijk om alle activiteiten aan de Middenweg onder te brengen: het was één van de gestelde doelen bij de fusie tussen de plaatselijke Gereformeerde kerk en de Hervormde gemeente.
Mooie voorbeelden van activiteiten gericht op mensen buiten de kerk zijn bijvoorbeeld ‘Zin in Heerhugowaard’, de Voedselbank en het verhuren van de kerk en zalen in De Brink aan diverse maatschappelijke organisaties. Ook bij condoleances en afscheidsbijeenkomsten weet men onze locatie te vinden.

In het beleidsplan (als u/je dit verder wilt inzien: onder de tab Organisatie>Downloads Organisatie staat het gehele beleidsplan) voor de komende jaren verwoorden we waar we voor staan:
“Geïnspireerd en verbonden door dit woord van God stellen wij de (A)ander centraal”
Kernbegrip in deze zin is het woord ‘ander’. De Ander kun je met hoofdletters schrijven en dan is duidelijk dat wij de God van de Bijbel centraal stellen. De Bijbelse Godsnaam staat voor relatie, verbond. Als deze God zich aan Mozes openbaart, doet Hij dat met Zijn NAAM: Ik zal zijn die ik zijn zal. Schrijven we de ander met kleine letters dan maakt deze opstelling duidelijk dat wij er zo voor de naasten willen zijn. Aanwezigheid in onze samenleving zien wij als onze opdracht.

Benieuwd hoe deze woorden er in de praktijk op zondag en op de overige dagen uit zien? Voel u/je WELKOM om met ons mee te vieren op zondag. De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur. Onder de tab Op Zondag>Downloads Op Zondag vindt u/je het rooster. Daar kunt u/je zien of er ook kerkdiensten op afwijkende tijdstippen zijn.
Onder de tab Overige Dagen staan allerlei activiteiten die een doordeweeks karakter hebben. Verder vindt u/je onder Organisatie de opzet van onze gemeente, een kerkenraad met taakgroepen. Elke taakgroep verwoordt op zijn eigen pagina waar hij mee bezig is.
Deze website is bedoeld om u/je wegwijs te maken, om te informeren, maar in een persoonlijk contact lukt dat meestal nóg beter. We nodigen u/je uit om elkaar te ontmoeten en met vragen en opmerkingen bij ons aan te kloppen. Dat kan uiteraard op zondagmorgen en anders zijn we te bereiken via het e-mailadres De mail wordt dan doorgestuurd naar de juiste persoon die de vraag zal beantwoorden.
Wie weet: tot ziens…