Diaconale vakanties

Diaconale vakanties
Na een moeilijk jaar, waarin veel vakantieweken niet door konden gaan, hoopt Het vakantiebureau in 2021 vanaf zaterdag 29 mei weer vakantieweken te organiseren. (Met betrekking tot Covid-19 volgt Het vakantiebureau de richtlijnen van Het RIVM. Wanneer hierdoor wijzigingen ontstaan met betrekking tot de vakantieweken worden betrokkenen zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Het vakantiebureau behoudt zich het recht voor, om op basis van overheidsmaatregelen omtrent vaccinatie, aanvullende voorwaarden te stellen voor deelname aan de vakantieweek. Op de website vindt u de actuele informatie.)
Mede door de onvermoeibare inzet en het enthousiasme van circa 1400 vrijwilligers, organiseert Het vakantiebureau al bijna 60 jaar vakantieweken met aandacht. Zij ontvangen jaarlijks circa 2400 vakantiegasten.
Dit jaar zijn er vakantieweken op 6 aangepaste locaties in Nederland (er zijn ook vaarvakanties).
Deze diaconale vakanties zijn voor senioren met veel, weinig of geen zorgvraag. En voor speciale doelgroepen, zoals mensen met een visuele, een licht verstandelijke of een meervoudige beperking. Ook zijn er weken in samenwerking met Alzheimer Nederland voor mantelzorgers met thuiswonende partner.
Een uitzondering: er worden al een aantal jaren ook vakantieweken voor gezinnen die leven op bijstandsniveau georganiseerd (in samenwerking met RCN Vakantieparken).
Misschien heeft u familie of vrienden die u niet zo vaak ziet. Ga samen een week met vakantie en praat gezellig bij, geniet samen van de prachtige omgeving, alle entertainment, het heerlijke eten en de leuke uitstapjes. Niets moet, alles mag.
 
(Voor het aankomende seizoen is Het vakantiebureau ook opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. In het bijzonder naar verpleegkundigen en verzorgenden, medewerkers voor de nachtzorg en voor coördinerende functies.)


 
Wilt u meer weten?
Dat kan via emailadres: vakanties@hetvakantiebureau.nl
of via www.hetvakantiebureau.nl
bellen naar kantoor (0343-745890) of de vakantiegids inzien via de knop "download het bestand" onderaan deze pagina.
U mag ook altijd mij bellen om informatie, ik kom graag naar u toe met de gids.

Wilt u zeker zijn van een plaatsje, dan adviseer ik u bijtijds te reserveren.


Alvast een fijne vakantie,
Marja Kegelaar (tel. 06-42316369)

De brochure kunt u downloaden of inzien door op onderstaande knop te klikken.
terug