Diaconale vakanties 2024

Diaconale vakanties 2024
Ook dit jaar zijn er vakantieweken op 3 aangepaste locaties in Nederland (er zijn ook vaarvakanties, vier verschillende tochten).
Deze diaconale vakanties zijn voor senioren met veel, weinig of geen zorgvraag. En voor speciale doelgroepen, zoals mensen met een visuele, een licht verstandige of een meervoudige beperking. Dit jaar is er ook een week voor gasten (25-50 jaar) met intensieve lichamelijke zorgvraag. Er zijn ook gezinsweken voor gezinnen met schoolgaande kinderen, waarvan een gezinslid ernstig ziek of gehandicapt is en weken i.s.m. Alzheimer Nederland voor mantelzorgers met thuiswonende partner.
Nieuw dit jaar zijn de vakantieweken op een RCN Vakantiepark. Deze zijn geschikt voor mensen die geen of weinig zorg nodig hebben.
 
Er zijn niet alleen in de zomer vakantieweken, maar ook in november en december. Ook zijn er speciale thema weken, zoals creatieve of muziekweek.
Welke keuze u ook maakt, de aandacht voor u als vakantiegast staat voorop.
Misschien heeft u familie of vrienden die u niet zo vaak ziet. Ga samen een week met vakantie en praat gezellig bij, geniet samen van de prachtige omgeving, alle entertainment, het heerlijke eten en de leuke uitstapjes. Niets moet, alles mag.
 
Voor het aankomende seizoen zijn we ook opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. In het bijzonder naar verpleegkundigen en verzorgenden, medewerkers voor de nachtzorg en voor coördinerende functies.
 
Wilt u meer weten? Dat kan via www.hetvakantiebureau.nl Of bellen naar kantoor: 0343-745890, of de vakantiegids inzien via de knop "download het bestand" onderaan deze pagina.

Reserveren kan niet telefonisch. Ik help u graag.
U mag ook altijd mij bellen voor informatie; ik kom graag naar u toe met de gids.
Wilt u zeker zijn van een plaatsje, dan adviseer ik u bijtijds te reserveren.
 
Alvast een fijne vakantie.
 
Een uitzondering: we organiseren al een aantal jaren ook vakantieweken voor gezinnen die leven op bijstandsniveau (i.s.m. RCN Vakantieparken). Deze kunnen worden aangevraagd via de plaatselijke diaconie van de Protestantse Kerk.
De aanmeld periode is van 1 t/m 29 februari.
 
Marja Kegelaar,  tel.: 06-42316369


Het reserveringsformulier kunt u downloaden of inzien door op onderstaande knop te klikken.
terug