Diaconale vakanties 2023

Diaconale vakanties 2023
Dankbaar kijken we terug op de vakantieweken van 2022. Na twee rustige jaren vanwege corona, konden alle vakanties weer doorgaan. De gasten en vrijwilligers genoten weer van de fijne tijd met elkaar.
Dit jaar zijn er vakantieweken op 3 aangepaste locaties in Nederland (er zijn ook vaarvakanties, vier verschillende tochten)

Deze diaconale vakanties zijn voor senioren met veel, weinig of geen zorgvraag. En voor speciale doelgroepen zoals, mensen met een visuele, een licht verstandige, een meervoudige beperking. Dit jaar is er ook een week voor jonge gasten(6t/m 25jaar) met intensieve lichamelijke zorgvraag en verstandelijke beperking. Er zijn ook gezinsweken voor gezinnen met schoolgaande kinderen, waarvan een gezinslid ernstig ziek of gehandicapt is. Ook zijn er weken i.s.m. Alzheimer Nederland voor mantelzorgers met thuiswonende partner.
Een uitzondering: we organiseren al een aantal jaren ook vakantieweken voor gezinnen die leven op bijstandsniveau(i.s.m. RCN Vakantieparken). Deze kunnen worden aangevraagd via de plaatselijke diaconie van de PKN.

Er zijn niet alleen in de zomer vakantieweken, maar ook in november en december.
Welke keuze u ook maakt, de aandacht voor u als vakantiegast staat voorop.
Misschien heeft u familie of vrienden die u niet zo vaak ziet. Ga samen een week met vakantie en praat gezellig bij, geniet samen van de prachtige omgeving, alle entertainment, het heerlijke eten en de leuke uitstapjes. Niets moet, alles mag.
 
(Voor het aankomende seizoen zijn we ook opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. In het bijzonder naar verpleegkundigen en verzorgenden, medewerkers voor de nachtzorg en voor coördinerende functies)
 
Wilt u meer weten? Dat kan via www.hetvakantiebureau.nl Of bellen naar kantoor: 0343-745890, of de vakantiegids inzien via de knop "download het bestand" onderaan deze pagina.

U mag ook altijd mij bellen voor informatie, ik kom graag naar u toe met de gids.
Wilt u zeker zijn van een plaatsje, dan adviseer ik u bijtijds te reserveren. Het formulier hiervoor kunt u ook via de tweede knop downloaden.

Alvast een fijne vakantie,
Marja Kegelaar (tel.06-42316369)

De vakantiegids kunt u downloaden of inzien door op onderstaande knop te klikken.

Het reserveringsformulier kunt u downloaden of inzien door op onderstaande knop te klikken.
terug