Fancy Fair 2022 Fancy Fair 2022
Op zondag 27 november aanstaande zal er eindelijk na 2 jaar en 10 maanden weer een fancy fair zijn! De 10e en dat willen we vieren!

De opbrengst van deze fancy fair zullen we verdelen onder Por todo el mundo in Bolivia zodat we met elkaar kunnen bij dragen aan onderwijs, dagopvang en dagbesteding voor jongeren en (jong) volwassenen met een beperking, leerbeperking of leerachterstand in Caranavi en voor Samen voor Kenia voor een project in Simba waar in september vorig jaar is begonnen met de bouw van een school met 4 lokalen en 5 woningen voor docenten het geld van de fancy fair zal ten goede komen aan nog eens 4 lokalen en een goede watervoorziening.

Baukje en Alexander zijn ons team komen versterken, en daar zijn we super blij mee maar we kunnen dat natuurlijk niet met zijn vieren. We zijn dus op zoek naar mensen van alle leeftijden, maar vooral de jeugd / jongvolwassen van 10 tot 30 jaar, die mooie dingen maken en dat willen verkopen, iets lekkers kunnen bakken of koken en dat willen verkopen, een spelletje willen begeleiden of alle andere leuke dingen doen die er zijn om de fancy fair tot een mooi feest te maken. Verras ons maar met leuke ideeën!
Ook zijn we weer op zoek naar leuke prijzen voor het Rad van Avontuur en de grabbelton! Wie oh wie heeft er nog leuke dingen, geen rommelmarkt spullen, die niet gebruikt worden en die we kunnen verloten. Denk bijvoorbeeld aan dat verjaardagscadeau dat net niet is wat je er van verwacht had en dat nog in de kast ligt, die miskoop die je gekocht hebt, iets uit een kerstpakket dat je nooit gebruikt etc.
Wil je je opgeven om mee te werken aan de fancy fair of wil je iets beschikbaar stellen als prijs dan kan je mailen naar marcel.debora.molenaar@gmail.com bellen mag ook naar 06-14953089 of 06-18942823 Wij hebben er zin in!

Marcel, Debora, Baukje en Alexander.
terug