Gebruik van de kerk bij trouwdiensten en afscheidsdiensten

Niet gemeenteleden kunnen de kerk huren voor een trouw- of afscheidsdienst. Hiervoor is een bedrag vastgesteld van € 250,-- per dienst. Ook worden er kosten in rekening gebracht indien onze predikant voorgaat, daarvoor wordt € 50,-- per uur in rekening gebracht. Verder zijn er nog kosten verbonden aan het verzorgen van de liturgie en voor de organist.

In het Ontmoetingscentrum “De Brink” kan een condoleance verzorgd worden, maar daarvoor worden – ook aan de eigen gemeenteleden – kosten in rekening gebracht.

Tegenwoordig worden onze predikanten soms benaderd door niet-leden met de vraag of ze pastorale hulp kunnen krijgen tijdens een moeilijke fase in hun leven. Dat is mogelijk, maar dat wordt dan wel in rekening gebracht: € 50,-- per uur.