Samen voor Kenia.

Samen voor Kenia.
Op 9 november hebben we weer een groepsmeeting gehad en dat was weer een ontzettend leuke avond. We merken dat we een ongelooflijk leuke groep hebben, iedereen draagt z’n steentje bij, heel fijn om te merken dat we zulke jeugd bij onze kerk hebben, daar moeten we trots op zijn, dat wil ik toch wel even gezegd hebben.
De komende maand staat bol van de activiteiten. Natuurlijk begint het met Sinterklaas, we hebben contact met de goede Sint en hij stelt wat Pieten ter beschikking die bij mensen thuis komen om de verjaardag van de goedheiligman te vieren. Verder gaan we vanaf nu zwerfafval opruimen, we hebben van de gemeente zakken en grijpers gekregen en gaan allemaal
aan de slag, Wij vinden dit een fantastische actie want het mes snijdt aan twee kanten: Het zwerfvuil wordt opgehaald en het Hoogheemraadschap sponsort ons.
Verder staat er vanaf nu een rolcontainer in de Brink, wij vragen u om statiegeldflessen in deze container te deponeren die wij dan kunnen inleveren bij de supermarkt om op die manier geld op te halen. Als u niet met lege flessen op stap wil kunt u ook het statiegeldbonnetje in plaats van in de winkel bij ons inleveren, in een speciaal daarvoor bestemde plastic koker in/bij de rolcontainer.
Dan is er nog de oliebollen actie waar elders op deze site al melding van wordt gemaakt, u ziet, we bruisen van de ideeën!
Lieve gemeenteleden, wij roepen u op om ons te blijven sponsoren, wensen u allen een heel mooie decembermaand toe en gezegende kerstdagen, Het team van Samen voor Kenia.
terug