Ds. Henco van Capelleveen

Ds. Henco van Capelleveen

Sinds 1 juli 2001 ben ik als predikant verbonden aan de Hervormde gemeente van Heerhugowaard-Veenhuizen en na de fusie aan de Protestantse gemeente te Heerhugowaard. Voor Heerhugowaard heb ik 7 jaar in twee Friese gemeentes gewerkt.
Ik ben geboren en getogen in Ede. Daar heb ik de brede verscheidenheid van geloven meegemaakt. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is respect voor elkaars geloofsbeleving te hebben. Ruimte is voor mij een kernwoord als het om kerk en geloof gaat.
Tijdens mijn studie Theologie in Groningen is daar de liefde voor de Bijbelse verhalen bijgekomen. Kennis van de structuren, de beelden en de dwarsverbanden van die oude verhalen maken ze tot een bron van inspiratie voor mensen van nu. Het zijn die verhalen die ons samenbinden.

Contactgegevens:
Ds. H.C. van Capelleveen
Mahonialaan 50
1702 XD Heerhugowaard
072-5743990
email:
Bereikbaar op werkdagen van 09.00-09.30 en 19.00-19.30 uur.
Vrij op zaterdag.
 

 
Ds. Marius Braamse - interim predikant Ds. Marius Braamse - interim predikant
Ik ben 28 jaar geleden bevestigd tot predikant van Heiloo, met als bijzondere opdracht de geestelijke verzorging voor de mensen in Psychiatrisch Centrum Willibrord, reeds lang geleden opgegaan in GGZ Noord Holland Noord. Daar werk ik nog steeds, zij het niet meer uitsluitend in Heiloo, maar ook op locaties van GGZ in Alkmaar en West Friesland. Nadat ik de opleiding interim-predikant heb gevolgd, werk ik parttime bij GGZ en parttime als interim-predikant en/of tijdelijk predikant in gemeenten. Zoals nu in Heerhugowaard als tijdelijk predikant voor het pastoraat, nu er een vacature is.  
Ik ben een Zeeuw, geboren in Heinkenszand; een dorp met een prettig gemengde bevolking van mensen die nergens aan deden tot mensen die zich bekenden tot een verscheidenheid aan denominaties. Dat ik theologie ging studeren (in Kampen) lag als zoon van een vrachtwagenchauffeur niet zo voor de hand, maar ik had geen andere studie willen doen! Niet omdat ik zo erg studieus was (of ben), maar omdat ik zo ontzettend geniet van het vak dat ik er mee uit kan oefenen en het ambt wat ik daardoor mag bekleden.

Contactgegevens:
ds. Marius Braamse
Bereikbaar via 06 53 9292 86
eventueel via de voicemail
of per mail:
Geen vaste vrije dag