FOTO ALBUM
Hieronder kunt u een album uitzoeken door er op te klikken, vervolgens ziet u kleine miniaturen van de foto's in dat album en als u op één van de foto's klikt, krijgt u een vergroting te zien.
Als u met de muis vanuit het midden naar de linker of rechterzijde van de foto schuift, krijgt u een pijltje met 'Previous' of 'Next' te zien: als u hierop klikt, krijgt u de vorige of volgende foto te zien.
Als u op het 'Kruisje' rechtsboven klikt, komt u weer in het overzicht van het Album en klikt u dan weer op 'Terug', dan gaat u weer naar het overzicht van de fotoalbums.

Hemelvaart / Pinksteren 2024

Bekijk alle foto's
 
Pasen 2024

Bekijk alle foto's
 
Kerst 2023

Ga je mee? Weet jij hoe laat het is?

Verwachting
Omdat Advent een periode is van verwachten, van reikhalzend uitkijken naar wat komt, speelt de klok dit jaar een belangrijke rol. Hoelang duurt het nog? Is het al zover?
Maar ook: ga je mee als het straks zover is?  
Daarom hebben we de thema’s “Ga je mee”? en “Weet jij hoe laat het is?” aan elkaar verbonden en zien we bij de kinderen zowel als bij de schikking een klok. Zo gaan we samen op weg naar Kerst in afwachting van de komst van Jezus.
 

Bekijk alle foto's
 
Divers 2023


17 september - Startzondag
24 september - Vredeszondag
  1 oktober      - Kenia reis
  5 november  - Gedachteniszondag

Bekijk alle foto's
 
Hemelvaart / Pinksteren 2023

Bloemschikking schikkingen Hemelvaart en Pinksteren

Bekijk alle foto's
 
Pasen 2023


Bloemschikkingen van de 40 dagentijd, onderweg naar Pasen en de schikking van Pasen. Alles voorzien van een uitleg bij elke bloemschikking. Schitterende creaties van de Bloemengroep.

Bekijk alle foto's
 
Kerst 2022

Tijdens Advent krijgt het jaarthema het accent van Gods nabijheid: Hij komt ons nabij en nodigt ons in zijn nabijheid.
De tafel is de basisgedachte, de tafel waaraan iedereen genodigd wordt, mee mag doen, het leven kan vieren met alle ups en downs en waar God aanwezig is.
In de lezingen op de adventszondagen gaat het over vier vrouwen die verbonden zijn met de levenslijn in de geschiedenis van Jezus. Zij zijn (me)de dragers van de tafel.
Per zondag gaat het verhaal over een van deze vrouwen, een van deze dragers.
De tafel is vierkant, een verwijzing naar de eerste altaren in de tempel.
De basis van de schikking symboliseert de tafel, waar elke week iets aan veranderd en toegevoegd wordt. De kinderen van de kindernevendienst voegen daar tijdens de diensten hun eigen symbool aan toe.
 

Bekijk alle foto's
 
Divers 2022


18 september - Startzondag
25 september - Vredeszondag
  6 november  - Gedachteniszondag

Bekijk alle foto's
 
Hemelvaart / Pinksteren 2022

Bekijk alle foto's
 
40 dagentijd 2022

Bloemschikken 40-dagen tijd 2022.
Een overzicht van alle bijzondere bloemschikkingen in de weken voor Pasen, de 40 dagen tijd. Alle zes de zondagen, Vespers, Witte donderdag, Goede vrijdag, Stille zaterdag en Pasen. Elke week weer met neiuwe elementen en uitleg.

Bekijk alle foto's
 
bevestiging en afscheid

De rode rozen verbeelden de ambtsdragers van de kerkenraad te midden van een veelkleurige gemeente (de bloemenring er onder).
De rozen staan in een vaas bekleed met bamboe. Bamboe (in het Japans: take), is buigzaam en altijd groen, staat symbool voor standvastigheid, herstel, groei, hoop en veerkracht. Eigenschappen die nodig zijn voor goed leiding geven binnen de gemeente.
De twee witte rozen staan voor de afscheid nemende ambtsdragers.
Het rood van de rozen en van het kleed is de kleur van de heilige geest.
Rozen staan ook voor geheimhouding (sub rosa = in vertrouwen)
De rozen worden omgeven door een cirkel van klimop die doorloopt naar de bijbel.. De trouw van en aan God en de trouw aan Zijn woord.
De rode sierappels symboliseren het samen vrucht dragen
De handvormige bladen zijn het teken van Gods dragende armen en de handreiking die de ambtsdragers geven. Ook gemeenteleden moeten aan hen een handreiking geven.
Het is onze opdracht elkaar te dragen en tot steun te zijn.
De lichtjes herinneren aan de eeuwige aanwezigheid van God.

Bekijk alle foto's
 
Adventstijd 2021

Bloemschikken adventstijd 2021.

Ook deze weken voor Kerst zorgde de Bloemengroep weer voor bijzondere bloemschikkingen.

Bekijk alle foto's
 
eerste viering na renovatie

Zondag 9 mei vond de eerste viering van de renovatie van de kerkzaal plaats, en ook nog wel met een aantal gemeenteleden.

Hierbij een aantal foto's van de prachtige kerkzaal.
 

Bekijk alle foto's
 
40 dagentijd 2021

Bloemschikken 40-dagen tijd 2021.
Evenals vorige jaren zorgde de Bloemengroep ook dit jaar weer voor bijzondere bloemschikkingen in de weken voor Pasen, de 40 dagen tijd. Alle zes de zondagen, Witte donderdag, Goede vrijdag, Stille zaterdag en Pasen. Elke week weer in een andere vorm.

Bekijk alle foto's
 
Bloemen in de kerk januari t/m februari 2021


De bloemen in de kerk in de maanden januari en februari 2021. De boeketten en foto's zijn verzorgd door de bloemengroep van de taakgroep Vieren.
Vanaf nu worden nog uitsluitend de liturgische bloemschikkingen op de website geplaatst.

Bekijk alle foto's
 
Bloemen in de kerk juni t/m december 2020

De bloemen in de kerkdiensten in de maanden juni tot en met december 2020, opgemaakt en gefotografeerd door de bloemengroep uit de taakgroep Vieren.

Bekijk alle foto's
 
Liturgische bloemstukken van januari 2020 t/m april 2020


Hier weer een overzicht van de bloemstukken in de kerkdiensten van de eerste maanden van 2020 gemaakt door de bloemengroep van taakgroep Vieren. 

Bekijk alle foto's
 
Liturgische schikking periode 9 juni t/m 31 december 2019


In dit album vindt u de bloemschikkingen, gemaakt door de bloemengroep van de taakgroep Vieren, in het afgelopen half jaar.

Bekijk alle foto's
 
40 dagentijd 2019

Ook dit jaar zorgde de Bloemengroep voor bijzondere bloemschikkingen in de weken voor Pasen, de 40 dagen tijd. Op de tafel stond een steeds dezelfde basis, maar elke week in een andere vorm.
10-3-2019, 17-3-2019, 24-3-2019, 31-3-2019, 7-4-2019, 14-4-2019, 18-4-2019 Witte donderdag, 19-4-2019 Goede vrijdag, 20-4-2019 Stille zaterdag, 21-4-2019 Pasen.

Bekijk alle foto's
 
Kerststallen

De expositie van de kerststallen is afgelopen meer u kunt via dit album nog even terugkijken of als u niet in de gelegenheid was de expositie te bezoeken kunt u er hier nog even van genieten.

Bekijk alle foto's
 
Vredes- en startzondag

Bekijk alle foto's
 
Hemelvaartsdag en Pinksteren

In dit album de foto van het liturgisch bloemstuk op Hemelvaartsdag en verschillende foto's van de bloemstukken met Pinksteren.

Bekijk alle foto's
 
Bloemengroep

Een paar prachtige bloemschikkingen voor bijzondere kerkdiensten.

Bekijk alle foto's
 
Kerststukjes maken

Bekijk alle foto's