Hieronder kunt u een album uitzoeken door er op te klikken, vervolgens ziet u kleine miniaturen van de foto's in dat album en als u op één van de foto's klikt, krijgt u een vergroting te zien.
Als u met de muis vanuit het midden naar de linker of rechterzijde van de foto schuift, krijgt u een pijltje met 'Previous' of 'Next' te zien: als u hierop klikt, krijgt u de vorige of volgende foto te zien.
Als u op het 'Kruisje' rechtsboven klikt, komt u weer in het overzicht van het Album en klikt u dan weer op 'Terug', dan gaat u weer naar het overzicht van de albums.

40 dagentijd 2021

Bloemschikken 40-dagen tijd 2021.
Evenals vorige jaren zorgde de Bloemengroep ook dit jaar weer voor bijzondere bloemschikkingen in de weken voor Pasen, de 40 dagen tijd. Alle zes de zondagen, Witte donderdag, Goede vrijdag, Stille zaterdag en Pasen. Elke week weer in een andere vorm.

Bloemen in de kerk januari t/m februari 2021

De bloemen in de kerk in de maanden januari en februari 2021. De boeketten en foto's zijn verzorgd door de bloemengroep van de taakgroep Vieren.
Vanaf nu worden nog uitsluitend de liturgische bloemschikkingen op de website geplaatst.

Bloemen in de kerk juni t/m december 2020

De bloemen in de kerkdiensten in de maanden juni tot en met december 2020, opgemaakt en gefotografeerd door de bloemengroep uit de taakgroep Vieren.

Liturgische bloemstukken van januari 2020 t/m april 2020

Hier weer een overzicht van de bloemstukken in de kerkdiensten van de eerste maanden van 2020 gemaakt door de bloemengroep van taakgroep Vieren.

Liturgische schikking periode 9 juni t/m 31 december 2019

In dit album vindt u de bloemschikkingen, gemaakt door de bloemengroep van de taakgroep Vieren, in het afgelopen half jaar.

40 dagentijd 2019

Ook dit jaar zorgde de Bloemengroep voor bijzondere bloemschikkingen in de weken voor Pasen, de 40 dagen tijd. Op de tafel stond een steeds dezelfde basis, maar elke week in een andere vorm.
10-3-2019, 17-3-2019, 24-3-2019, 31-3-2019, 7-4-2019, 14-4-2019, 18-4-2019 Witte donderdag, 19-4-2019 Goede vrijdag, 20-4-2019 Stille zaterdag, 21-4-2019 Pasen.

Kerststallen

De expositie van de kerststallen is afgelopen meer u kunt via dit album nog even terugkijken of als u niet in de gelegenheid was de expositie te bezoeken kunt u er hier nog even van genieten.

Vredes- en startzondag

Hemelvaartsdag en Pinksteren

In dit album de foto van het liturgisch bloemstuk op Hemelvaartsdag en verschillende foto's van de bloemstukken met Pinksteren.

Bloemengroep

Een paar prachtige bloemschikkingen voor bijzondere kerkdiensten.

Kerststukjes maken