Samen voor Kenia

Samen voor Kenia
We hebben inmiddels al een aantal acties achter de rug, sommige lopen nog en er zullen er nog heel wat volgen, we hebben tenslotte veel geld nodig voor ons project en het is ontzettend fijn dat wij op onze gemeenteleden een beroep mogen doen.
Acties die al gehouden zijn, en waarvan sommige ook nog door zullen gaan, zijn bijvoorbeeld de maaltijden in de Brink, (30 november gaan we weer koken) er zijn taarten gebakken, bloembollen verkocht, auto’s gewassen, we hebben de zwemvierdaagse gehad, en bij elke actie zijn er enthousiaste jongeren druk bezig.
Er komt ook nog heel veel, zo gaan we zwerfafval opruimen en hebben daarvoor contact met hopen het hoogheemraadschap, we gaan statiegeld ophalen en willen daarvoor statiegeldflessen verzamelen, met oud en nieuw worden er oliebollen gebakken en verkocht, kortom, er zijn heel veel activiteiten gepland.
Heeft u nou ergens hulp bij nodig, wilt u uw ramen laten lappen, hulp in de tuin of andere klusjes, geef het door, dan kijken we wat we kunnen regelen. Op die manier is iedereen betrokken bij ons project en helpen we met z’n allen mee voor dit goede doel!
Elke nieuwe Op Weg doen we verslag van de acties en plannen en uiteraard van de stand van zaken, hoe we er voor staan qua financiën.
Houd u dus de Op Weg in de gaten!
Hartelijke groet,
het Samen voor Kenia team
terug