zondag 17 november 2013

Java de Musical

Locatie: 
 Dorpsstraat 41 Broek op Langedijk
Tijdstip: 
 15:00 uur
Prijs: 
 15 euro

JAVA de Musical “De reis van je leven” 

De zelfgeschreven musical gaat over luxe en overvloed, armoede, idealen, geloof en hoop. Zes winnaars van een grote spelshow winnen de reis van hun leven naar Java. Maar eenmaal onderweg naar Indonesië loopt het behoorlijk anders dan gepland. Een musical met veel bekende pop- en rocksongs, een prima band, enthousiast koor, dans, humor en een boodschap. De regie is in handen van Theo de Graaf en Willem Poortvliet,  de muzikale leiding wordt verzorgd door Bert Rootmensen.

De opbrengst gaat naar twee stichtingen in het project kinderen van Java. 
De stichting Anak Wayang van het werelddiakonaat van de PKN kerk richt zich op  kinderen van 5-18 jaar uit de achterstandswijken van Yogyakarta. Anak Wayang werkt aan het verbeteren van de rechten, gezondheid en onderwijs van  deze kinderen. De kinderen worden daarbij bewust gemaakt van de mogelijkheden die ze hebben om hun toekomst te verbeteren.
De stichting Sinar Pelangi in Jakarta onder leiding van zuster André Lemmens  zet zich in voor lichamelijk gehandicapten en helpt hen zowel medisch als educatief. De stichting heeft een klein ziekenhuis die operaties uitvoert om de gehandicapte kinderen van hun handicap af te helpen. Door de revalidatie en educatie kunnen ze vaak weer goed meedraaien in de samenleving.
Voor deze projecten is tenminste €22.500 nodig. Meer informatie is te vinden op: http://www.webpuntjes.nl/java.html (ook voor kaartverkoop!!)

terug