Appostel

Appostel
Onze gemeente heeft een rekening-courant bij SKG. Daar worden de inkomende en uitgaande betaalstromen geregeld. Met behulp van SKG is ook de webshop ingericht, die u kunt gebruiken voor het kopen van collectebonnen of het geven van een gift. Al veel gemeenteleden hebben de weg naar deze webshop gevonden. Zo kunt u bijdragen aan de collectes voor kerk en diaconie. SKG heeft Appostel ontwikkeld om het mogelijk te maken uw collecte of gift snel via uw smartphone (of tablet) te doneren. 
Appostel is in eerste instantie ontwikkeld voor het geldverkeer, maar de app biedt meer mogelijkheden. Zo kan er  nieuws worden gedeeld en is het mogelijk om een contactenlijst van gemeenteleden (die daar toestemming voor geven) in te zien.
Gemeenteleden die een account aanmaken, kunnen bij hun contactgegevens aangeven of ze in de lijst willen komen te staan. Met de contactenlijst vindt u snel andere gemeenteleden en de belangrijkste adressen binnen de gemeente. U bepaalt zelf welke gegevens u wel en niet deelt binnen de app.  
De taakgroep Communicatie gaat over het niet-financiële deel van de app. Het deel met de kerkelijke geldzaken wordt, in samenwerking met de penningmeester van de diaconie, beheerd door de penningmeester van het College van Kerkrentmeesters.  
U heeft de mogelijkheid Appostel te installeren en te gebruiken op uw smartphone of tablet. Dit kan via de App Store (Apple) of via Google Play (Android). Bestaande gebruikers van de webshop kunnen hun huidige inloggegevens gebruiken en als ze dit willen hun account verder uitbreiden met hun contactgegevens.
Klik op deze afbeelding om de folder te bekijken.
 Apple                                        Android
terug