Beeld & Geluid

Een trouwe groep vrijwilligers zorgt er zondags voor dat u de kerkdienst thuis of elders kunt meemaken.
Hoewel een aantal van u op zondag welkom is in de kerk, missen de meeste mensen de diensten en de contacten met andere gemeenteleden nog altijd heel erg.
De mogelijkheid om thuis naar de kerkdiensten te kijken is een kleine pleister op die wond.
Ook als we weer volop gemeente kunnen zijn, na dit corona-tijdperk, zullen we uiteraard blijven uitzenden via kerkdienstgemist.nl

De kerkdiensten blijven 3 maanden in het archief op de site van kerkdienstgemist staan. Als u een bepaalde dienst wilt bewaren, kunt u deze downloaden op uw eigen computer. Weet u trouwens dat er ook mogelijkheden zijn om de beelden niet alleen via uw telefoon, tablet of computer, maar ook op uw televisie te ontvangen? Zelfs zónder internet zijn er mogelijkheden.
Mocht u hierover vragen hebben, wilt u dan met een van ons contact opnemen?

We wensen u veel kijk- en luisterplezier
Met vriendelijke groet,
Kees Bos: 06 - 160 45 152
e-mail: keesbos@gmail.com