Steunpunt Verlies en Rouw

Steunpunt Verlies en Rouw
Wanneer je een dierbare hebt verloren kun je behoefte hebben aan een plek waar je steeds weer je verhaal en verdriet kwijt kunt (een luisterend oor) en je ervaringen kunt delen met lotgenoten. Ook -en misschien ook juist- als het verlies voor de buitenwereld al weer enige tijd geleden is.
Het Steunpunt zal elke derde dinsdag van de maand open zijn voor iedereen, die een dierbare heeft verloren. De middagen starten om 14.00 uur en eindigen om 16.30 uur.
Van 14.00 tot 15.00 uur is er vooral voor de ontmoeting met elkaar. We luisteren naar uw verhaal en u kunt kennismaken met lotgenoten. Ook geven we informatie en is er een boekentafel met boeken over rouw en zingeving. Uiteraard staat koffie/thee klaar.
Het tweede uur, van 15.00 tot 16.00 uur, zoeken we verdieping met een thema en een creatieve werkvorm/activiteit of lezing. (Uiteraard bent u niet verplicht om mee te doen.) Bij ieder thema kunnen ervaringen ingebracht worden. Het programma met data en thema’s is te vinden onder ‘Steunpunt verlies en rouw’ op de website van De Zwaan.
terug