Op Zondag

Op Zondag is een pagina waar u alles rond de kerkdiensten kunt vinden. Tevens staan andere activiteiten, die op zondag plaats vinden, op deze pagina.
Kijkt u ook vooral onder de sub-menu’s voor nadere informatie over:

Zangdienst

Zondag 8 maart 2020 is er om 19.00 uur een zangdienst in de Ontmoetingskerk.
Tien minuten voor aanvang beginnen we al met samenzang.
Voorganger is Ds. Sjaak Visser uit Zaandam.
Thema van de dienst is 'Geestelijke vrijheid: de bron van leven!'
Muzikale medewerking wordt verleend door Interkerkelijk Evangelisatiekoor 'Revival' uit Den Helder o.l.v. mw. Jannie Leurs, pianiste is mw. Annelies Komen, organiste is mw. Ina Terpstra.

De volgende zangdienst wordt een PAASzangdienst op 12 april, waaraan verschillende zang-
en muziekgroepjes uit onze gemeente meedoen. Ook de jeugd heeft een groot aandeel!
Komt u dan ook luisteren? U bent van harte welkom!
Zit u met vervoer dan kunt u bellen naar Cobi Bergsma telnr: 5717401 of naar Sienie v.d.Horn telnr: 5716179.
Hartelijke groet,
Annie Wolzak

Bloemschikking 16 februari 2020 Bloemschikking 16 februari 2020

Zie voor de complete schikking: pagina 'ORGANISATIE > VIEREN'

Bloemschikkingen in de periode 9 juni t/m 31 december 2019

De bloemstukken van de periode 9 juni t/m 31 januarie zijn verwijderd van de pagina 'ORGANISATIE > VIEREN' .
De foto's en de bijschriften zijn verplaatst naar het fotoalbum op pagina:
OP ZONDAG > FOTOALBUM

Een Teken van leven Een Teken van leven
Veertigdagenperiode
Het thema van de Veertigdagentijd is ‘Een teken van leven’. God geeft het volk Israël een teken van leven in de woestijn. Mensen kunnen ook elkaar een teken van leven geven. Met de materialen van de veertigdagentijd gaan de kinderen hiermee aan de slag.
Het verhaal zal elke week door de voorganger ingeleid worden en dan  wordt er in de kindernevendienst, aan de hand van het thema het verhaal verteld en geknutseld. We nodigen de kinderen dan ook weer van harte uit om te komen luisteren naar de verhalen en mee te knutselen aan de werkjes!

Op Palm zondag, 5 april,  zullen we traditie getrouw weer de Palmpasen stokken gaan maken, komen jullie dan ook?

Bloemschikking 9 februari 2020 Bloemschikking 9 februari 2020

Bloemschikking 2 februari 2020 Bloemschikking 2 februari 2020

Bloemschikking 26 januari 2020 Bloemschikking 26 januari 2020

Bloemschikking 19 januari 2020 Bloemschikking 19 januari 2020

Beeld en Geluid

Het is zover! Op 19 januari jl. hebben we de beeldschermen in de kerk voor het eerst gebruikt voor het afbeelden van de orde van dienst. Misschien heeft u het intussen al kunnen zien. De schermen bieden ook mogelijkheden als het gaat om tonen van bijvoorbeeld afbeeldingen en filmpjes. Een práchtige ‘try-out’ hebben we gezien bij de POPdienst van eind december jl..
Lees verder op deze pagina: ORGANISATIE>COMMUNICATIE

Artikel van de maand

Het artikel van de maand
Iedere zondag staat er een blauwe krat in de hal van De Brink

Dit artikel is ook opgenomen in de informatie m.b.t. de kerkdiensten in de pagina Welkom / Agenda.