Kindernevendienst Kindernevendienst
Iedere zondag zijn alle kinderen in de basisschoolleeftijd (4 - 12 jaar), van harte welkom bij de kindernevendienst.
De kinderen starten eerst met hun ouders / verzorgers in de kerk en na het kindermoment gaan ze met één of twee leidster(s) van de kindernevendienst naar een eigen ruimte.

We lezen een verhaal, bidden, maken een knutselwerkje en luisteren naar verhalen die de kinderen graag willen vertellen. Er is tijd voor vragen en er is veel aandacht voor elkaar.

Net voor de zegen komen we weer  terug in de kerk en zo sluiten de kinderen de dienst af bij hun ouders / verzorgers.
Tijdens de kindernevendienst hebben we ook altijd een moment van stilte om wat te drinken en kunnen de kinderen een donatie doen in de spaarpot voor een goed doel.
Het goede doel wordt ook met hen besproken en wisselt een aantal keer per jaar.

Heeft u vragen? Dan kunt u een mail sturen naar info@pkn-heerhugowaard.nl. Vervolgens komt uw vraag bij de juiste persoon terecht

Met groeten de leiding van de kindernevendienst.

Artikel Voedselbank in augustus

Deze maand is dat: Pindkaas en/of Jam

Iedere zondag staat er een blauwe krat in de hal van De Brink, waar artikelen voor de Voedselbank in verzameld worden.

Als u niet in de gelegenheid bent om het artikel mee te nemen of langs te brengen, kunt u ook uw gift overmaken naar rekeningnummer NL06 RABO 0116 6090 79 van Voedselbank Alkmaar.

Nieuws over Beeld & Geluid

Als u op onderstaande knop klikt vindt u uitleg over beeld en geluid in de kerk en hoe u dit thuis ook kunt ontvangen.

Mocht uw verbinding met kerkdienstgemist.nl regelmatig haperen, dan is vaak uw eigen apparatuur de boosdoener. Als u nog steeds het internet opgaat via het verouderde 'Internet Explorer' kunt u proberen of u minder/geen problemen heeft via een andere internet browser, bijvoorbeeld 'Google Chrome'.