Op Zondag

Op Zondag is een pagina waar u alles rond de kerkdiensten kunt vinden. Tevens staan andere activiteiten, die op zondag plaats vinden, op deze pagina.
Kijkt u ook vooral onder de sub-menu’s voor nadere informatie over:

Bloemschikking 19 mei Bloemschikking 19 mei

Bloemschikking afscheid ds. Jacqueline Geertse Bloemschikking afscheid ds. Jacqueline Geertse

De bloemschikking staat vandaag in het teken van het afscheid van ds. Jacqueline Geertse.
Het is geïnspireerd op de laatste bijdrage van haar in de Op Weg.
De basis van het stuk is het driepoot houten krukje dat alle drie de poten nodig heeft om te blijven staan. “Er zijn mensen binnen, er zijn mensen buiten en God is erbij als onze hulp. Dat is de drieslag waar een levende gemeenschap op steunt. Je kunt geen van de drie weghalen, want dan valt de kerk om.”

Artikel van de maand

Het artikel van de maand maart is:
Koffie en/of thee
Iedere zondag staat er een blauw krat in de hal van De Brink

Dit artikel is ook opgenomen in de informatie m.b.t. de kerkdiensten in de pagina Welkom / Agenda.