Op Zondag

Op Zondag is een pagina waar u alles rond de kerkdiensten kunt vinden. Tevens staan andere activiteiten, die op zondag plaats vinden, op deze pagina.
Kijkt u ook vooral onder de sub-menu’s voor nadere informatie over:

Bloemschikking 19 januari 2020 Bloemschikking 19 januari 2020

Zie voor de complete bos: pagina 'ORGANISATIE > VIEREN'

Beeld en Geluid

Het is zover! Op 19 januari jl. hebben we de beeldschermen in de kerk voor het eerst gebruikt voor het afbeelden van de orde van dienst. Misschien heeft u het intussen al kunnen zien. De schermen bieden ook mogelijkheden als het gaat om tonen van bijvoorbeeld afbeeldingen en filmpjes. Een práchtige ‘try-out’ hebben we gezien bij de POPdienst van eind december jl..
Lees verder op deze pagina: ORGANISATIE>COMMUNICATIE

Zangdienst

Zondag 9 februari 2020 is er een zangdienst in de Ontmoetingskerk aan de Middenweg 168 te Heerhugowaard, aanvang 19.00 uur, 10 minuten voor de dienst beginnen we al met zingen.
Voorganger is Da.Jolien van Zelderen uit Broek op langedijk.
Thema van de dienst is “ Je hart geven aan God “!
Muzikale medewerking wordt verleend door oecumenische zanggroep “Echo “ uit Heerhugowaard o.l.v. Dhr Erwin de Ruijter, pianiste is Mevr. Joke Tuinema.
Als u met vervoer zit, wij halen u graag op, dan kunt u bellen naar Cobi Bergsma telnr: 5717401 of naar Sienie v.d. Horn telnr: 5716179.
Graag tot ziens
De zangcommissie

Oproep!!!! Oproep!!!!
Op 2 februari 2020 is er weer een speciale dienst met daarna weer een fancy fair. De opbrengst van deze fancy fair is voor het project Mary’s meals. Op de fancy fair zal ook weer het rad van Avontuur draaien. Voor deze actie hebben wij nog presentjes nodig. Heeft U nog spullen die U ooit heeft gekregen en waarvan U denkt, best mooi maar dat wil ik wel aan een ander geven, dan kunnen wij dit graag gebruiken als prijs voor het rad van Avontuur. Bel ons dan of mail ons Rob en Els, telefoon 0725742391 mail:
Zijn wij, Rob en Els, niet thuis dan kunt U de voicemail inspreken. Zodra wij dan weer beschikbaar zijn bellen wij U.
Rob, Els, Frouk

Bloemschikking 5 januari 2020 Bloemschikking 5 januari 2020

Zie voor de complete bos: pagina 'ORGANISATIE > VIEREN'

Bloemschikking 24, 25 december 2019 Bloemschikking 24, 25 december 2019

Zie voor het gehele bloemenpalet: pagina 'ORGANISATIE > VIEREN'

Artikel van de maand

Het artikel van de maand
Iedere zondag staat er een blauwe krat in de hal van De Brink

Dit artikel is ook opgenomen in de informatie m.b.t. de kerkdiensten in de pagina Welkom / Agenda.