Noodhulp Zuid Limburg

Noodhulp Zuid Limburg
De collecte van zondag 25 juli voor de diaconie is voor Giro 777, Het Nationaal Rampenfonds. Vorige week kwam de regen in Zuid-Limburg met bakken uit de hemel; zoveel water konden de rivieren en de laagten in het landschap die als buffer moesten fungeren, niet aan. Ongekende wateroverlast. Bewoners werden opgeroepen om hun huizen te verlaten en op zoek te gaan naar veiliger gelegen gebieden, bewoners van zorginstellingen werden geëvacueerd. Veel schade door deze overstromingen is niet verzekerbaar. Voor al die herstelprojecten vragen we uw bijdrage.
lees meer »
 
Vrijwilligers gezocht

Oproep vrijwilligers bij de kerkdiensten in het ziekenhuis
Vrijwilligers gezocht
Na een periode van ruim anderhalf jaar hopen wij eind augustus/begin september weer te starten met kerkdiensten in het Noordwestziekenhuis, locatie Alkmaar.
De afgelopen periode heeft ook bij onze vrijwilligers z’n sporen getrokken. Een aantal van hen zal (om verschillende redenen) niet meer terugkomen.
Vandaar dit bericht waarmee we voor verschillende functies enthousiaste mensen zoeken.
Om de kerkdiensten te kunnen organiseren zijn wij namelijk afhankelijk van vrijwilligers.

 
lees meer »
 
Sociëteit de Brink 55+

Sociëteit de Brink 55+
Sociëteit de Brink is een Soos voor alle gezindten en komt elke 14 dagen op donderdagmiddag bijeen in De Brink.
De middag duurt van 14.00u tot 16.30u. Het programma bestaat uit diverse lezingen b.v.: reisverslagen, info goede doelen, thema’s over natuur, cultuur en gezondheid. Dit alles vaak met beeld.
De kosten bedragen € 3.- voor vaste bezoekers en € 3.50 voor gasten.
Het seizoen duurt van september tot medio mei.

Voor de onderwerpen en juiste datum kijkt u op de 'AGENDA' pagina.
 
 
Hugohopper Hugohopper
lees meer »
 
Echo

Echo
Oecumenische zanggroep “Echo” is een gemengd koor  en bestaat uit ongeveer 40 leden.  Dirigent is Erwin de Ruijter en Joke Tuinema is onze pianist.
Ons repertoire is breed. Van Huub Oosterhuis tot Engelse hymnes . We zingen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits met af en toe een uitschietertje in het Latijn. Ook hebben wij een aantal liederen die speciaal gemaakt zijn voor een herdenkingsdienst voor de overledenen.
Aan het eind van het jaar vóór de kerst hebben we ons Festival van Lessons and Carols. Engelse kerstliederen met de daarbij passende lezingen.
Kortom, de moeite waard om binnen uw commissie de mogelijkheid te bespreken.
De kosten zijn 250 € per dienst.
Voor meer informatie kunt u bellen naar een van onze contactpersonen:
Inge  Fukkink :  0226 313502 of 06 15607255
Ineke de Boer :  072 5713713 of 06 24134553