Gezocht: Vrijwilligers voor vluchtelingenhulp

Gezocht: Vrijwilligers voor vluchtelingenhulp
Stichting Present doet een beroep op ons!

 
lees meer »
 
Steunpunt Verlies en Rouw Steunpunt Verlies en RouwOp  19 april is het Steunpunt Verlies en Rouw weer open voor ieder die een dierbare heeft verloren. En dan maakt het niet uit hoe lang of kort geleden dat is.
 
lees meer »
 
PCOB Dijk en Waard PCOB Dijk en Waard
Op maandag 25 april bijeenkomst met Dorcas

De heren Adri Wijnker en Bert Groot van Dorcas zullen de bezoekers bij de PCOB Dijk en Waard bijeenkomst op maandag 25 april veel vertellen over - en laten zien van - Dorcas. Wij hopen u dan ook maandag 25 april te ontmoeten. Inloop vanaf 13.45 uur en we beginnen om 14.00 uur. ´t Trefpunt, Dorpsstraat 41 te Broek op Langedijk. Neem ook een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee. Ook zij betalen slechts euro 2 per persoon inclusief koffie of thee met iets erbij.

Namens het PCOB Dijk en Waard bestuur,
Ritzo Holtman, secretaris PCOB Dijk en Waard
lees meer »
 
Sociëteit de Brink 55+

Sociëteit de Brink 55+
Na een lange Corona periode, waarin we helaas geen Soos middagen konden organiseren, kunnen we u nu met veel genoegen een nieuw programma aankondigen!
De eerste middag was op donderdag 9 september. We starten toen met een spellen middag en daarna om de twee weken bijeenkomsten met diverse interessante lezingen!
Aanvang 14:00 u tot 16:30 u.
 
lees meer »
 
Hugohopper Hugohopper

 
lees meer »
 
Echo

Echo
Oecumenische zanggroep “Echo” is een gemengd koor  en bestaat uit ongeveer 40 leden.  Dirigent is Erwin de Ruijter en Joke Tuinema is onze pianist.
Ons repertoire is breed. Van Huub Oosterhuis tot Engelse hymnes . We zingen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits met af en toe een uitschietertje in het Latijn. Ook hebben wij een aantal liederen die speciaal gemaakt zijn voor een herdenkingsdienst voor de overledenen.
Aan het eind van het jaar vóór de kerst hebben we ons Festival van Lessons and Carols. Engelse kerstliederen met de daarbij passende lezingen.
Kortom, de moeite waard om binnen uw commissie de mogelijkheid te bespreken.
De kosten zijn 250 € per dienst.
Voor meer informatie kunt u bellen naar een van onze contactpersonen:
Inge  Fukkink :  0226 313502 of 06 15607255
Ineke de Boer :  072 5713713 of 06 24134553