Gemeentefeest Reunion

Dit gemeentefeest wordt je aangeboden door de kerk.

Iedereen van jong tot ouder en nóg ouder, is deze dag of een deel ervan van harte uitgenodigd! Met deze reünie vieren we dat we een donkere periode achter ons laten en we na twee jaar weer volop mogen samenkomen!  Ook willen we met deze gelegenheid alle vrijwilligers bedanken die ons mooie kerkenwerk mogelijk maken  !

Algemene informatie Algemene informatie
Je bent de hele dag welkom om in- en uit te lopen, elkaar te ontmoeten, voor een kopje koffie of thee en een goed gesprek. Ook tijdens de voorstellingen en activiteiten is De Brink open en ingericht voor gezelligheid! Je kunt deelnemen aan één of meerdere van de georganiseerde voorstellingen en activiteiten. Er is veel ruimte, maar wil je verzekerd zijn van een plekje, geef je dan op. Vol=vol.

Voor de lunch en barbecue vragen we je ook om je op te geven. Dit om voedselverspilling tegen te gaan en om rekening te kunnen houden met eventuele dieetwensen.

Het hele feest wordt aangeboden door de kerk, ook het eten en drinken. De eerste twee alcoholische versnaperingen zijn gratis, je krijgt daarvoor twee bonnen. Als je meer wilt, neem dan geld of je pinpas mee.

Programma en aanmelden Programma en aanmelden
Tijdens de Reunion bieden we verschillende activiteiten en voorstellingen aan. In het bijgevoegde programmaboekje kun je zien hoe laat alle programmaonderdelen plaatsvinden en lichten we alle onderdelen toe.

Het staat iedereen vrij om de hele dag mee te doen, of alleen losse onderdelen. Tussendoor kun je naar huis of verblijven in het Ontmoetingscafé.

Je kan je tot 4 juni opgeven voor de Reunion. Dit kan gemakkelijk online via het formulier dat te vinden is via de aanmeldbutton. In De Brink ligt ook een papieren inschrijfformulier.

Het volledige formulier moet per persoon ingevuld worden. Dus wil je voor meerdere mensen aanmelden, dan moet je het formulier meerdere keren invullen en opsturen/inleveren. Help elkaar met aanmelden, als er onduidelijkheden zijn.

Organisatie Organisatie
Er is een kleine commissie enthousiast aan de slag gegaan met het bedenken en voorbereiden van deze feestdag. We proberen zoveel mogelijk mensen te laten genieten van deze dag!

Samen maken we er een onvergetelijke feestdag van! We hopen veel van jullie te zien tijdens de Reunion!

Groeten van de feestcommissie!

Diny Kotterer, Corrie de Waal, Teun Giezen, Nel Huibers, Marcel Molenaar, Marjolein Mol en Esther Stapel