Welkom

Welkom
'Geïnspireerd en verbonden door het woord van God stellen wij de (A)ander centraal. Wij verlangen ernaar een open gemeenschap te zijn en ons te laten inspireren door het levend Woord van God.'  
Als Ontmoetingskerk willen we omzien naar elkaar. Misschien wel juist in deze tijd, waarin we wereldwijd vechten tegen het Coronavirus, blíjven we de ander centraal te stellen. Ook met de door de overheid opgelegde spelregels. 
Op zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst, zónder of mét een beperkt aantal kerkgangers. Zie RESERVEREN DIENST 
Zoals de foto hierboven laat zien, was er voor de jongeren afgelopen zomer zelfs een dienst in de open lucht!
Via kerkdienstgemist.nl kunnen de zondagse diensten, maar vaak ook afscheidsdiensten, met beeld en geluid gevolgd worden. We kunnen ons op deze manier met elkaar verbinden, maar ook via een telefonisch gesprek of door het sturen van een berichtje of een kaartje. Het zo belangrijke diaconale werk, zoals de inzet voor de Voedselbank en de projecten, kan gelukkig voor een groot deel doorgaan. Maar ook de andere groepen binnen de kerk doen wat zij, binnen de geldende regels, kunnen. Vóór en áchter de schermen gebeurt dus nog steeds heel veel. 
Zo zoeken we samen naar wegen om de naam van de Eeuwige die zegt: “Ik zal er zijn” én de naam van onze kerk wáár te maken…
Als u meer wilt weten over onze gemeente: deze website staat vol informatie. De tabs hierboven helpen u op weg. Als u vragen hebt, mail gerust! Via mailto:info@pkn-heerhugowaard wordt uw mail doorgestuurd naar de juiste persoon die de vraag zal beantwoorden.
Voel u, hoe dan ook, WELKOM en houd HOOP op betere tijden!
terug