Bloemschikking Pinksteren Bloemschikking Pinksteren

 
lees meer »
 
Verkoop kerk Stationsweg

Verkoop kerk Stationsweg
Niet alleen de kerk, maar ook de woning, de er achter gelegen voormalige lagere school en het terrein daarachter gaat in de verkoop. De Protestantse gemeente te Heerhugowaard zal in de loop van maart het perceel van ruim 4.000 m2 op de markt brengen. De Gereformeerde begraafplaats zal niet worden verkocht en blijft in handen van de kerkgemeenschap.
 
lees meer »
 
Gemeentefeest 18 juni Gemeentefeest 18 juni

SAVE THE DATE

We gaan nog niet verklappen wat we gaan doen, maar dat het gemeentefeest op 18 juni een leuke dag wordt, is zeker. Zet de datum alvast in uw agenda, want we rekenen ook op u! Later hoort u meer over de invulling. Dus houd de website, het kerkblad en de Zondagsbrief in de gaten!

 
Diaconale vakanties

Diaconale vakanties

Vakanties met aandacht

Mede door de onvermoeibare inzet en het enthousiasme van circa 1400 vrijwilligers, organiseert het vakantiebureau al bijna 60 jaar vakantieweken met aandacht. Wij ontvangen jaarlijks circa 2400 vakantiegasten.

 

lees meer »
 
Noodfonds Noodfonds


Binnen de  samenwerkende kerken in Heerhugowaard bestaat het noodfonds. De gelden voor dit fonds worden  gestort door de gezamelijke kerken, ook onze kerk is hierbij nauw betrokken.

Alles hierover leest u op pagina: 'ORGANISATIE > DIACONIE'
 
Appostel

Appostel
Dit is een applicatie van de Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG heeft Appostel ontwikkeld om het mogelijk te maken uw collecte of gift snel via uw smartphone (of tablet) te doneren. Als we ‘straks’ weer naar de kerkdiensten kunnen gaan, kunt u via deze app ook collectebonnen bestellen. Het plan is dat u volgend jaar via deze app de mogelijkheid heeft om mee te doen aan de Actie Kerkbalans.

Meer hierover op de pagina ORGANISATIE>KERKRENTMEESTERS>FINANCIËN-WEBSHOP
 
 
Wij de Kerk

Wij de Kerk
Stichting Wijdekerk

Stichting Wijdekerk is een initiatief van een groep christenen, zelf LHBT+-mens (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender) of nauw betrokken bij LHBT+-mensen. Deze stichting vindt dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn in zijn of haar kerk. Ze hebben eigen ervaringen en krachten gebundeld en delen die op deze site.

Stichting Wijdekerk wil dit doen vanuit de liefde van Jezus Christus. Samen zijn Wijdekerk.
 
Klik op onderstaand logo om naar deze website te gaan.