Gemeentelied

Gemeentelied
Vanuit onze gemeente is de wens naar voren gebracht om elke dienst te laten beginnen met een lied, dat door gemeenteleden aangedragen wordt. Dierbare liederen van en voor elkaar zingen is een manier om het gemeentegevoel te versterken.
 
lees meer »
 
Zin in een Film?

Zin in een Film?
Taakgroep Zin in Heerhugowaard nodigt u uit voor een filmvoorstelling op vrijdag 24 september 2021.
Eindelijk een bericht omtrent de filmavonden. Na een lange tijd van “rust” mogen we voorzichtig weer beginnen. Wel is het zo dat er maximaal 45 deelnemers aanwezig mogen zijn. Gelukkig is dit ook ons gemiddelde deelnemersaantal.
Hoe is het met al onze filmliefhebbers? Ik hoop dat u deze coronatijd zo goed mogelijk doorgekomen bent.
 
lees meer »
 
Hoop voor Albanië Hoop voor Albanië
Stichting Hoop voor Albanië zet zich al meer dan twintig jaar in voor het welzijn van de inwoners van dit land. De inzet is om lokale humanitaire projecten te stimuleren en te ondersteunen. Hoop voor Albanië werkt hierin altijd samen met lokale stichtingen en kerken. Op die manier probeert zij de allerarmsten, gehandicapten, weduwen en wezen een nieuwe toekomst te geven.
 
lees meer »
 
Bloemschikking Startzondag Bloemschikking Startzondag
De Bloemengroep maakte deze bloemschikking.
Uitleg bij 'lees meer'.
lees meer »
 
Bericht van de kerkenraad

Bericht van de kerkenraad
Beste gemeenteleden,

We mogen ons gelukkig prijzen dat we in onze gemeente de beschikking hebben over een prachtig gerenoveerd kerkgebouw met daarachter een ruim en goed geoutilleerd Ontmoetingscentrum De Brink.
Daar zijn na de coronatijd inmiddels de eerste activiteiten voorzichtig opgestart. Er is veel enthousiasme bij de mensen: men is blij weer het een en ander te kunnen doen en ook de ontmoeting met elkaar doet iedereen goed.
 
lees meer »
 
Kinderfilm ‘Kikkerdril’

Kinderfilm ‘Kikkerdril’ in De Brink. Zaterdag 9 oktober van 14.30 -16.30 uur.
Kinderfilm ‘Kikkerdril’
Taakgroep Zin in Heerhugowaard nodigt alle kinderen tussen 4 en 8 jaar oud om in de week van dierendag een mooie, leuke en leerzame film te bekijken in de Brink.


 
lees meer »
 
Noodfonds Noodfonds


Binnen de  samenwerkende kerken in Heerhugowaard bestaat het noodfonds. De gelden voor dit fonds worden  gestort door de gezamelijke kerken, ook onze kerk is hierbij nauw betrokken.

Alles hierover leest u op pagina: 'ORGANISATIE > DIACONIE'
 
Bericht van de kerkenraad

Bericht van de kerkenraad
START VAN EEN NIEUW SEIZOEN
lees meer »
 
Appostel

Appostel
Dit is een applicatie van de Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG heeft Appostel ontwikkeld om het mogelijk te maken uw collecte of gift snel via uw smartphone (of tablet) te doneren. Als we ‘straks’ weer naar de kerkdiensten kunnen gaan, kunt u via deze app ook collectebonnen bestellen. Het plan is dat u volgend jaar via deze app de mogelijkheid heeft om mee te doen aan de Actie Kerkbalans.

Meer hierover op de pagina ORGANISATIE>KERKRENTMEESTERS>FINANCIËN-WEBSHOP
 
 
Wij de Kerk

Wij de Kerk
Stichting Wijdekerk

Stichting Wijdekerk is een initiatief van een groep christenen, zelf LHBT+-mens (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender) of nauw betrokken bij LHBT+-mensen. Deze stichting vindt dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn in zijn of haar kerk. Ze hebben eigen ervaringen en krachten gebundeld en delen die op deze site.

Stichting Wijdekerk wil dit doen vanuit de liefde van Jezus Christus. Samen zijn Wijdekerk.
 
Klik op onderstaand logo om naar deze website te gaan.