PCOB Dijk en Waard PCOB Dijk en Waard
Kerstmiddag met kerstverhalen maandag 18 december 14 uur.

Krista Mirjam Dijkerman (1956, theologe en verpleegster) is een verhalenvertelster die jarenlang heeft gewerkt met dementerende mensen, haar grote leermeesters, zo ziet ze hen. Ze leerden haar dat het in het leven aan komt op een open hart. Daar zijn haar verhalen dan ook altijd op gericht. 
Dit keer onthaalt ze ons op een viertal kerstverhalen, afgewisseld met (kerst)muziek.  Een middag om je ogen te sluiten, stil te luisteren, je te laten bewegen door het geheim van Kerstmis.

Want Kerstmis… Geboorte van het Kind, de terugkeer van het Licht…  Onze wereld snakt ernaar en dat klinkt in deze verhalen ook sterk door.  Voor de pauze vertelt ze 2 verhalen door de evangelisten Lukas en Mattheüs geïnspireerd. Erna 2 verhalen die ons ook direct naar ons eigen leven kunnen terugvoeren.

Wij hopen op uw en jouw komst en op een fijne middag met zo veel mogelijk 55 plussers uit Dijk en Waard e.o. en jullie op maandag 18 december bij PCOB Dijk en Waard te ontmoeten.
Toegang inclusief koffie/thee € 3 per persoon. Inloop vanaf 13.45 uur en we beginnen om 14.00 uur.
´t Trefpunt, Dorpsstraat 41 te Broek op Langedijk.
Neem ook een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee. Ook zij betalen slechts € 3 per persoon inclusief koffie of thee met iets erbij

Namens het PCOB Dijk en Waard bestuur,
Ritzo Holtman, secretaris PCOB afd. Dijk en Waard
terug